Om ska göra en badrumsrenovering i Göteborg så kan det också vara mysigt att köpa ett spabad där du kan mysa med dina nära och kära på vardagar och helger. Lyxigt men också billigare än du tror.

Att sänka ner kroppen i vatten är något som ger en speciell känsla i kroppen. Det är troligen därför som så många har börjat köpa spabad i Göteborg till sina badrum. Och förstås även till sina utomhusmiljöer, ifall man har möjlighet till det. För det är lika härligt att kunna sjunka ner i ett spabad inomhus som det är att göra detsamma utomhus. Man brukar tala om att man vill bjuda hem vänner för att bada spabad i trädgården, men det går lika bra att göra det i sitt eget badrum också. Något du kan tänka på nästa gång du ska göra en badrumsrenovering.

Badrumsrenovering med plats för en eller flera

Ett spabad finns i många olika storlekar och det som först och främst kan sätta gränserna är hur stort badrum du har. Ska du göra en badrumsrenovering så kan du dock passa på att utvidga badrummet så att du får plats med ett större spabad, och varför inte också en plats till en bastu. Gör du det så får du ett fullvärdigt spa där du kan njuta med din familj och vänner närhelst du önskar det. Varför inte en dag när vinden viner och snön faller tung? Eller kanske som en lyxig spadag för dina vänner?

20 Jan 2022