Man kan göra en hel del själv när det kommer till renovering. Det betyder inte att man bör göra det. Då är det säkrare att hyra in ett proffs när det är dags för badrumsrenovering i Sundbyberg.

Anders skulle äntligen renovera badrummet i huset han ägt en längre tid. En pärm fylld med hans idéer låg på köksbordet. Han började att kalkylera kostnaderna för renoveringen. Frun Eva var på möte och huset var tyst och lugnt. Allt planerande tog på krafterna. Han gick till sängs tidigt.

Nästa morgon satt Eva lutad över pappren han lämnat på bordet. Uträkningar som han var riktigt nöjd med. Den känslan gick över snabbt när Eva frågade om han inte hade tänkt att de skulle ha någon toalett eller om de skulle ställa sig ute i regnet när de behövde duscha. Förläget insåg han att han missat det självklara.

Hantverkarna kalkylerade badrumsrenoveringen

Några timmar senare ringde det på dörren och en hantverkare, som Eva ringt innan Anders vaknat, kom på besök. Tillsammans diskuterade de badrumsrenoveringen. Professionellt delade han upp arbetet i olika sessioner och noterade önskemålen de hade. Detta för att sedan kunna komma tillbaka med ett förslag.

Det visade sig bli billigare än Anders trott, då ROT-avdraget kunde användas. Dessutom hade hantverkaren koll på materialåtgången. Företaget skulle göra allt från start till mål tillsammans med sina samarbetspartners. Allt skulle komma på samma faktura, vilket var perfekt.

Att Eva skulle pika honom varje gång han skulle på toa fick han leva med. Läs mer om badrumsrenovering på denna webbsida: https://www.badrumsrenoveringsundbyberg.se/

10 Oct 2021