Bor du i Göteborg? Behöver du utföra ett rivningsarbete? Då har du två val: göra det på egen hand eller anlita proffshjälp. Vilket man väljer kan bero på vad orsaken till en rivning är.

Det finns olika anledningar till varför man kan behöva starta ett rivningsarbete. En anledning kan vara så enkel som att man bara är arg. Att riva saker när man är arg, är ett fruktansvärt skönt sätt att avreagera sig på. Ilskan och frustrationen bara rinner av en och lugnet och harmonin återvänder till själen. Ett rivningsarbete kan alltså vara förlösande för de bra känslorna. Vad är det då man kan vara så otroligt arg på? Många saker. Men en av de sakerna kan vara alla tröttsamma ordvitsar som florerar i Göteborg. Men passa dig så du inte river någonting du inte får, för då kan du hamna i rätten. Framförallt om du är kock.

En helt annan anledning till rivning

Men en rivning i Göteborg påbörjas inte alltid på grund av dåliga ordvitsar. Du kanske älskar Göteborg? Så pass mycket att du köpt ett hus där? Om kärleken till Götet gjorde dig så förblindad att du först efteråt såg att huset var ett ruckel – ja, då kan det behöva rivas för att byggas nytt. Om det är ett omfattande rivningsarbete som krävs (och som inte bara beror på ilska) kan det vara skönt med professionell hjälp. Då får man dessutom hjälp med bortforslingen av allt material som rivs ner. Sen kan du enkelt bygga vidare på din kärlek till lilla London.

14 Mar 2022