För att få bästa utsikten över havet vid Värmdö kan det behövas trädfällning. Med lite hjälp ordnas detta lätt och smidigt utan att riskera omgivningen.

Jens och hans fru hade köpt ett nytt hus på Värmdö. Det hade verkligen ett fantastiskt läge med havsutsikt. Eller ja, den där havsutsikten lämnade ju en del övrigt att önska. Huset hade haft samma ägare i många årtionden och i takt med att de hade blivit äldre hade trädgården vuxit till sig.

Det var helt enkelt väldigt mycket träd som skymde utsikten. Det skulle behövas mycket trädfällning för att ta bort det som skymde. Den typen av kroppsarbete var dock inget för vare sig Jens eller hans fru. En del av träden stod också väldigt nära huset och riskerade att skada det om de föll på fel håll.

Att lösa trädfällning på Värmdö

Det var tur att det fanns företag som kunde trädfällning på Värmdö. De kom ut och inspekterade och planerade. Jens var mest sugen på att ta bort alla träden. Men experten visste sedan tidigare att det är bättre att ta det lite efterhand. Det är svårt att ångra sig när trädet väl är fällt. En del träd fick alltså vänta, tills man hade sett hur skuggan föll under de olika årstiderna.

Det var otroligt att se hur effektiva arbetarna var. Med hjälp av kranbil kunde de ta de högsta träden i sektioner, samtidigt som de smidigt undvek elledningar och hus. Redan första kvällen kunde Jens och hans fru sitta på altanen och njuta av havsutsikten. Läs mer om trädfällning på den här hemsidan: trädfällningvärmdö.nu

17 May 2022