Många som har balkong upplever att den mest bara är ett besvär. Den är blåsig och kall och det regnar ofta. Trivseln uteblir och den blir mest en förvaring för skräp. Allt detta går att ändra på.

Det finns många tråkiga och trista balkonger, tyvärr. Betonggrå förvaringsplatser för återvinning och trasiga barnleksaker. Inte ens katten vill gå ut där! Det får den förresten inte för risken är stor att den ramlar ner eller försvinner. Det samma gäller för barnen. Det är en sorglig överflödig yta.

Så behöver det dock inte vara! En balkong kan vara något helt annat och mycket mer. Med lite fix och lite tid och omsorg kan din balkong bli det trevligaste utrymmet i ditt hem. Allt börjar med en balkonginglasning. När den är gjord har ni istället ett extra vardagsrum att använda året om.

En komplett omvandling

Att förvandla en trist yta till en skön oas är enklare än du kanske tror. Allt börjar med planering. Ta kontakt med specialister på balkonginglasning i Uppsala och hör vad de har för smarta förslag. Välj vilken typ av inglasning som passar dig bäst och sedan kan du börja inreda. Du får ett tystare, renare och varmare uterum som du kan använda året om.

Vad vill du göra av din balkong? Tänker du långa kvällar i bekväma utemöbler med kuddar och snygga textilier? Eller hägrar en liten trädgård med örter och kanske någon smultronampel? Hinkodlad potatis? Eller vill du ha säker lek för barn och för husdjur? Ingenting är omöjligt!

25 Mar 2021