Alla golv är inte skapta lika. Somliga är faktiskt lite bättre än andra! Med tanke på utseende och hållbarhet är trägolv att föredra framför golv i andra material. Alltid snyggt och varierat.

Fråga vem du vill och du ska få höra. Om man får önska och välja fritt väljer en stor majoritet ett trägolv. Varför? För att ett trägolv är bättre. Snyggare. Mer hållbart.

Trägolv av god kvalitet kan slipas om de börjar bli slitna på ytan och är därför ett hållbart alternativ på flera sätt. Trä är en förnybar resurs och slipar du golvet istället för att köpa nytt sparar du på jordens resurser. Trägolv kommer i en närmast oändlig rad av varianter beroende på träslag och färgning. Det blir inte bättre än så.

Att välja rätt golv och installatör

Inte riktigt alla träslag lämpar sig väl till golvläggning. Dock finns det tillräckligt med olika trä för att alla ska bli nöjda och kunna finna en favorit. När man köper trägolv är det långsiktighet som gäller. Ditt golv kommer att hålla i många år, så se till att du väljer något du kommer trivas med lika länge. Mode är roligt men ofta tröttnar man på trender efter ett tag.

För att ditt golv ska hålla länge behövs också en proffsig installation. Det kan kännas frestande att ta på sig jobbet själv, men hur mycket tid vill du lägga? Och hur stora fel kan du acceptera? En golvläggare gör jobbet snabbare och bättre i de allra flesta fall. Mer info om golvläggning hittar du här: https://www.golvläggarevästerås.nu

18 Jan 2021