De nya materialen i industrigolv har egenskaper som gör dem både tåliga och lättskötta. Ytan är slät, reptålig och smutsavvisande, och golvet är även snyggt.

Har du ett gammalt industrigolv kommer du att njuta av skillnaden när du får ett massagolv, även kallat epoxigolv. En hel och slät yta är lätt att hålla ren, och det finns inga kakelfogar eller andra smutsgömmor. Eftersom golvet är tåligt finns där inte heller några repor som samlar bakterier. Städningen går snabbt och golvet är snyggt och representativt.

Industrigolv från lager till butik

Det är lätt att flytta varor på vagnar från tillverkningen till lagerhyllan och från hyllan till butiken eller utlastningen. Har du ett slätt industrigolv hela vägen är det samma fina prestanda överallt, och du har alltid en fräsch industrianläggning. Om du har en tillverkning där du vill ha golv med halkskydd, finns det även golv som är lite knottriga i sin struktur, De moderna och snygga materialen finns i olika utföranden och färger, och du väljer vad som passar bäst hos er.

Det går att lägga epoxigolv över ett gammalt betonggolv, och då får du en snygg yta direkt med minsta möjliga jobb. Industrigolv består av en härdplastblandning med speciella egenskaper. Du kommer att ha ett vackert och repfritt golv som också uppfyller de stora hygienkrav som ställs inom exempelvis livsmedelsindustrin. Förmodligen kommer du att spara mycket pengar på hygienpersonalen också, som inte behöver jobba så mycket. Hela vägen från lagret till butiken är det fräscha och fina golv.

24 Mar 2022