Ingen tjusig inredning eller dekoration i världen kan dölja att du missat att anlita en professionell målare. Ojämn färg på väggen eller bubblig tapet är inte snyggt. Gör rätt från början.

Trender kommer och går men grundmålning består. Vi vet alla hur en mörkt orangebrun tapet från 70-talet förskönar ett rum något otroligt. Alla minns vi alla kk som till tålamodets slut målats vitt i kontrast med - vitt? Alla har bott en helg i en stuga med ek, ek och åter ek.

Vad alla dessa intressanta inredningsstilar har gemensamt är att har de utförts på rätt sätt håller de. Sedan må du tycka vad du vill om vad som är snyggt eller inte. Har du inte tid, lust eller råd att ändra på ett rum hjälper det ändå mycket att allt är gjort av proffs på ett snyggt sätt. Renovera kan du alltid göra senare.

Dagens trender blir morgondagens skrattobjekt

Du kan lika gärna slopa försöken att använda kristallkula och se in i framtiden. Vad för slags åtgärder du än väljer kommer ändå framtidens folk anse att din stil är gammaldags.Välj istället en grund och en inredning som du själv älskar, fjärran från alla rådande trender.

Generellt kan man säga att en enhetlig vägg blir snyggast som bakgrund till dina möbler, dina tavlor och din övriga inredning. Vill du inte ha det så går det bra ändå. Tycker du riktigt mycket om dagens trender väljer du dem och sedan låter du en målare på Södermalm förverkliga din dröm. Så enkelt är det.

20 Apr 2021