Anlita en snickare i Nyköping för att fixa stora och små byggprojekt. Ibland har man viljan och kunskapen men inte tiden, då kan snickaren fixa projektet.

Klättergalna barn var inte optimalt inomhus. Rebecka höll på att bli tokig på sina älskade små telningar. De klättrade på stolar och bord även om de inte fick det. Så ofta de kunde gick de till skogen så de kunde få utlopp för klättrande och hoppande. Ibland behövdes det dock göras saker hemmavid så då fick de bara vara ute på gräsmattan vilket inte alltid var så populärt.

Häromveckan hade de varit hemma hos en kompis som hade en klätterställning som verkligen varit populär bland barnen. Problemet när det handlade om byggprojekt, var att Rebecka och hennes man hade tummen mitt i handen.

Snickare som fixar många olika projekt

Visserligen kunde hon sedan träslöjden skilja på hammare, såg och hyvel men där gick nog gränsen. Det var bättre att de som var utbildade inom byggnation fick göra det som de var bra på. Turligt nog hade hon fått tips om den snickare i Nyköping som fixat kompisens klätterställning.

Ett telefonsamtal senare var det klart att hennes barn också skulle få en klätterställning i trädgården. Hon skulle inte berätta något för dem ännu, då skulle de bara bli otåliga. Men hon visste att det skulle bli världens bästa överraskning till dem. Idéerna började flöda i huvudet på Rebecka när hon pratat med snickaren. En friggebod eller invändig ombyggnation funderade hon. Plötsligt verkade byggidéerna aldrig sina.

9 Aug 2022