Intresserad av att göra en bra investering som ökar husets värde? Är man själv inte kunnig anlitar man golvläggare i Uppsala och vips har husets värde stigit.

Erik hade fullständigt snöat in på att med alla medel öka husets värde. Ett nytt kök skulle sättas in, badrummet helrenoveras och som kronan på verket skulle det läggas in trägolv. Mycket behövde han hjälp med, men golvet var en baggis enligt en gammal arbetskamrat han stött på inne i stan.

Då det skulle ta lite tid innan hantverkarna kom och renoverade kök och badrum beslutade Erik att ge sig i kast med vardagsrummet. Det skulle bli fiskbensparkett för det tyckte han var extra snyggt. Med det i åtanke började han ta bort lister och det gamla golvet. Men där stötte han på patrull.

Golvläggare i Uppsala fick Erik att tänka om

Erik sökte på golvläggare i Uppsala och hittade ett mobilnummer. Det skulle han ringa och be dem komma och titta på golvet. Men sedan kunde han säga att han ångrat sig om det blev för dyrt. Så skulle han göra, det han fått lära sig av golvläggaren. Denne kunde komma redan samma vecka.

Golvläggaren Kristian inspekterade och berättade vad som krävdes innan golvläggningen. Sedan frågade Erik hur en fiskbensparkett lades och hantverkaren förklarade. När det blev dags att avsluta besöket tänkte Erik så att pannan lade sig i djupa veck. Sen bokade han in Kristoffer att göra hela jobbet. Annars var det risk att det inte blev någon värdehöjning utan tvärt om. Läs mer om golvläggare på den här hemsidan: golvläggareuppsala.nu

8 Apr 2022