Att gå på ett trägolv ska kännas mjukt och naturligt. Är golvet slitet och fult är det dags att beställa golvslipning i Göteborg. Man kan då slipa det mjukt och behagligt för fötterna igen.

Hur ser ditt trägolv ut egentligen? Har du lagt en matta över jacket där du tappade hammaren för ett par år sedan? Det blev ett ganska fult jack som du störde dig på tills mattan lades där. Även om mattan känns malplacerad där den ligger så är det bättre än att se jacket. Kanske har du även försök använda universaltejpen nummer ett när du skulle laga lite trasiga flisor i golvet.

Gör en golvslipning istället för att använda silvertejp

Silvertejp kan ju aldrig vara fel någonstans. Det har lagats bilar, regnkläder, båtar, spårvagnar och allt annat. Självklart kan man även laga golvet med silvertejp. Men när man tröttnar på att ha silvertejp på golvet kanske det är dags att överväga att slipa golvet istället. Att slipa golvet gör det som nytt igen.

Då kan man slippa åsynen av både silvertejpen och den malplacerade mattan. Istället kommer hemmet att få känslan av nytt och fräscht. När man har kontakt med en golvslipare kan man få tips och råd om hur man tar hand om golvet efter slipningen. Det finns olika oljor och vax man kan använda för att få ett bra skydd på golvet som gör att det håller i många år framöver. Vill man ha en färgnyans går det att lägga i lite färgpigment i vissa bets. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: golvslipninggöteborg.net

27 Oct 2021