Bor du i Umeå är det viktigt att du har bra fönster. På vintern kan det bli rejält kallt och då vill du inte ha det dragigt på grund av att dina fönster är dåliga. Det bli bara obekvämt och kostsamt.

Umeå är inget undantag från andra orter och städer när det gäller att det kan bli kallt och dragigt på vintern och hösten. Då vill du ha fönster som är täta och fungerar som de ska. Det finns flera olika modeller att välja bland, så du ska nog kunna bli riktigt nöjd. Det gamla sättet att använda tvåglasfönster är numera mer eller mindre ett minne blott om du bygger nytt eller sätter in nya. Det är i sällsynta fall som en del människor vill ha kvar dem. Då handlar det för det mesta om att restaurera gamla byggnader med stort kulturhistoriskt värde. Det finns gott om nya energisnåla fönster som har tre glas i stället för två. Vi ska titta lite mer på det.

Olika slag av fönster du kan hitta i Umeå

Visste du att det finns underhållsfria fönster? Sådana som du slipper att slipa och måla år ut och år in. Nu finns det fönster gjorda i PVC som är otroligt snygga och lättskötta. PVC är ett miljövänligt alternativ då dessa fönster i Umeå är täta och inte bidrar till att det blir dragigt. Om det är otätt måste du dessutom sätta på mer värme i ditt hus vilket kommer kosta dig en hel del pengar. Läs mer om fönster på den här hemsidan: fönsterumeå.se

27 Jan 2022