Vill du ha en ny och fräsch nyans på dina köksluckor i Stockholm? Då kan du boka en lackering och få ett kök som ser ut som nytt igen, med luckor som glänser och blänker som om de vore helt nya.

Om du vill ha ett kök som känns som nytt igen, men inte vill byta ut hela köket, kan du satsa på en lackering av köksluckor i Stockholm. Det är ett miljösmart och ekonomiskt sätt att förändra köket på, som fler och fler har upptäckt och börjat använda sig av. Du bokar bara en tid, tar ner dina luckor och kör iväg dem till företaget som jobbar med lackering av luckor. När luckorna sedan är färdiga så får du ett meddelande, kör och hämtar dem och monterar dem igen. Kanske har du då också passat på att flytta hålen på luckorna så att du kan byta ut handtagen mot några andra modernare.

Hållbara och snygga köksluckor med lackering

Köksluckor som är lackerade får en hård och glansig yta, som gör att luckorna får en lång hållbarhet. Men det är inte enbart en god idé för miljön och din plånbok. Du kommer även få ett kök som ser ut som nytt och snyggt igen. Om du vill så kan du även passa på att göra vissa andra förändringar i ditt kök, för ett komplett resultat. Du kan till exempel måla om en vägg eller byta ut din bänkskiva samt någon vitvara, för att matcha köksluckorna.

26 Jan 2022