DIY i all ära. En professionell golvläggare ser till att du inte behöver bryta upp golvet igen när det väl är lagt. Som tur är finns flera kompetenta golvläggare att välja mellan i Göteborg.

Finns det något värre än att behöva göra om något som redan tagit en massa kraft och energi? Att lägga nytt golv går visserligen att göra på egen hand, men om du inte vet vad du håller på med är risken stor att du till slut kommer behöva börja om från början igen. För även om golvläggning i Göteborg låter som en rolig hobby vill du ändå få ett snyggt resultat. Golvet är trots allt en av de där stora sakerna som verkligen sätter prägel på ett hem.

Renovera inte bort värdet på lägenheten med dåliga golvläggare

På dagens bostadsmarknad i Göteborg behöver du dessutom till varje pris värna värdet på din lägenhet. Kanske tror du att du sparar pengar genom att ta hand om golvläggningen själv? Det beror helt på hur du räknar. Ett snett och inte yrkesmässigt lagt golv påverkar sannolikt försäljningspriset den dag det är dags för dig och familjen att leta er vidare. Det är en kostnad som visserligen är svår att förutse, men som ändå ska räknas in i prisjämförelsen mellan att göra det själv och att hyra in ett proffs. Även om många köpare kan finna viss charm i ett skevare hantverk, är det få som uppskattar självrullande stolar på ett lutande golv när det väl kommer till kritan.

14 Oct 2021