Att måla om är något de flesta kan göra själva. Det enda man då behöver göra är att köpa färgen och penslar. Men för att få ett proffsigt och snyggt resultat bör man anlita ett måleriföretag.

Många tycker det är mysigt att ha små projekt själv; måla om i hallen, toaletten, barnrummet eller något annat rum. Det är inspirerande och roligt att se rummet växa fram. Men efter ett tag är det inte lika mysigt längre. Armarna gör ont, träningsvärk i handlederna och dessutom är resultatet ojämnt.

Ta hjälp av en målare direkt. Då får du ett proffsigt resultat och slipper göra det själv. Du slipper även alla inköp då de kan sköta det åt dig. Givetvis får du ändå välja vilken färg du vill ha. De kan även hjälpa till med att ta hem olika färgprov som du kan testa. Då målar du en remsa med varje färg och känner av vilken du föredrar.

Hitta företag

Du hittar olika måleriföretag om du söker efter det på internet. Det kan vara svårt att veta vem man ska välja. Skriv gärna ner några olika målare på Lidingö och ring upp. Prata med dem om vad du önskar och hur du vill ha det, hur delaktig du vill vara. Fråga även efter en offert där allt ingår; resa, arbete och material. För att göra besultet lite enklare kan du även kolla in tidigare recensioner. Då kan du enkelt välja bort dem som inte faller dig i smaken. De flesta målerifirmor erbjuder även en garanti på sitt arbete.

3 Dec 2020