Det går ett antal år och sedan tröttnar man på hur det ser ut i hemmet. En trötthet som kommer av naturliga skäl och där vi ledsnar på allt från möbler, möblering, detaljer, golv, mattor, färger och så vidare. Det är få som bor i samma bostad hela livet och ytterst få som väljer att ha denna i exakt samma stil hela tiden.

Idag så hittar vi dessutom influenser och tips överallt - tv, internet och magasin - och detta påverkar också vår känsla och lust att skapa nya lösningar. På det stora hela är detta positivt: vi mår bra av rörelse och förändring.

Att göra om i hemmet ger en energikick och den spiller även av i andra delar av livet - vi mår bättre, arbetar bättre, ökar vår sociala förmåga - bjuder hem personer för att visa hemmet - och vi får en allmän nytändning. Det är bra.

Anlita en målare med rot-avdraget

Den enda egentliga negativa sidan ligger i den ekonomiska. Det kostar pengar att förändra och alla har inte en aldrig sinande brunn av pengar att ösa ur. Däremot så finns det andra lösningar i form av billigare lösningar. Att måla om är ett exempel på detta. Få saker skapar en så kraftfull förändring som ny färg på väggarna och få saker kan få en bostad att lyfta på samma tydliga sätt.

Även om du väljer att anlita en målare för ett mer professionellt jobb så blir det prisvärt. Du kan nämligen anlita en målare i Stockholm - eller i vilken stad du nu än må bo i - och dra av 30% av den totala arbetskostnaden; helt inom ramen för det generösa rot-avdraget - en skatterabatt - som staten ger oss. Rot-avdraget är personligt, det är årligt och det har ett tak på 50.000 kronor. En målare och en målning i hemmet är en perfekt sak att använda detta för, enligt oss. Tänk även på att om du ska måla om på egen hand så tillkommer en massa kostnader i form av mattor, tejp, färg och så vidare. Detta kan du i många fall få till ett bättre pris av den målare du anlitar, detta då dessa normalt har förmånliga rabatter hos leverantörer.

I slutändan så handlar det om att du får ett väldigt bra arbete utfört - och som tagit dig lång tid att genomföra på egen hand - för en rimlig kostnad. Ta hjälp av en målare, det tjänar du på i längden. Här finns en: https://www.målarenstockholm.se.

Sök billiga möbler online

Idag är det lättare än någonsin att hitta fina möbler till vettiga priser. Du behöver inte bo i Stockholm, Göteborg eller Malmö för att ta del av ett digert andrahands-utbud längre. Nej, de riktiga fynden går att göra online och på exempelvis Blocket, Tradera eller någon av de auktionshus som finns - Bukowskis eller Auktionsverket är bra.

Här kan du verkligen göra klipp gällande inredning och skapa ett mer personligt hem för en spottstyver. Se till att upprätta sökmotorer på dessa sidor och du får en notis varje gång något föremål/möbel du är intresserad av kommer ut på marknaden.

15 Mar 2019