Lätt att bli entusiastisk när man får en lägenhet med balkong i söderläge på Lidingö. När man till sist inser fakta är det bara att beställa markiser.

De kunde inte tro sin lycka när de vann budgivningen på den fina lägenheten. Den var nyrenoverad, låg på tredje våningen med en fantastisk utsikt och hade dessutom söderläge. Den stora balkongen inbjöd till många lata stunder i solen. Något som både Ben och Nicole såg fram emot, soldyrkare som dom var.

I den totala lyckan hade de missat att sol hela dagen inte alltid var till fördel även om man älskade värme. Under sommarmånaderna skulle det visa sig bli som en bastu där ute i solen. Så varmt att de båda började tillbringa mera tid inne, något de aldrig trott.

Lidingölägenhet fick markiser till sist

Båda insåg att det var galet att kasta bort stunderna på balkongen när det fanns ett sätt att fixa problemet. Därför kontaktade Nicol ett företag som sålde markiser på Lidingö. Några dagar senare kom en av de anställda för att se balkongen, visa lite bilder och ge förslag.

De fastnade båda för en mjölkchokladbrun markis som passade bra i färg med utemöblerna. Deras första reaktion var en vit. Men blev avrådda då den bruna skulle hålla sig fin längre då smuts inte syns lika väl. Därför beställde de en brun som skulle sättas upp samma vecka.

Resten av sommaren, och även hösten, blev fantastisk tack vare markisen som inte bara skyddar mot värme utan även mot lätt duggregn. Läs mer om markiser på den här hemsidan: markiserlidingö.se

16 Mar 2022