Ska er fastighet renoveras? Har ni funderat över om det vore något att sätta in nya dörrar till lägenheterna samtidigt? Med en branddörr får man ett förstärkt skydd mot brand i Stockholm.

Er fastighet som ni äger utöver ert egna hem, har ett tiotal lägenheter med hyresgäster. Ni har drivit den verksamheten i flera år nu och trivs väldigt bra med det. Men nu är det så att hela fastigheten behöver renoveras på utsidan. Det ska dit nya fönster i alla lägenheter och fasaden ska få ny puts och bli lite uppfräschad igen. Samtidigt som detta görs ska även trapphuset renoveras. Ni funderar på om det vore en bra idé att på samma gång sätta in nya dörrar i hela huset. Ni skulle vilja använda er av branddörrar eftersom säkerheten mot brand blir mycket bättre med sådana typer av dörrar.

Branddörr står bättre emot brand och inbrott

Dessa branddörrar står även emot bättre mot inbrott vilket är en investering bara det. Att se till att alla lägenheter har rejäla och säkra dörrar in till sina hem är viktigt. Ni slår till och köper branddörr i Stockholm till hela fastigheten. Med en branddörr i varje lägenhet skyddas de andra boende om det eventuellt skulle uppstå en brand. Chansen är större att branden inte sprider sig lika fort med en sådan typ av dörr och det ger de boende större chans att hinna ta sig ut om det skulle börja brinna. En branddörr ger ett bra skydd för alla i huset.

11 Mar 2022