Du hittar duktiga besiktningsmän som utför OVK-besiktning i Stockholm med omnejd när det blir dags att se över ventilationen. Försäkra er om att hemmet eller kontoret alltid har bra luft.

På sistone har flera av era hyresgäster klagat på att de tycker att det är dålig luft i lägenheterna. En del har även klagat på trötthet och huvudvärk när de vistas i sina hem och att det inte hjälper att bara vädra. Du börjar misstänka att det kan vara något med ventilationen som spökar, och letar fram senaste besiktningsprotokollet för OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Det är som du misstänkte. Det är flera år sedan en besiktning gjordes. Av någon anledning har det fallit mellan stolarna. Men eftersom du vet vart man vänder sig när man behöver OVK-besiktning i Stockholm, så är problemet snart åtgärdat.

Regelbunden OVK-besiktning behövs

Att sörja för god ventilation är därför A & O när man strävar efter att ha så bra luft som möjligt inomhus. Alla tänker inte på det, men med tanke på att vi andas in tusentals liter luft varje dygn, är det självklart att den luft vi andas in behöver vara av god kvalité. Med hjälp av regelbunden OVK-besiktning försäkrar man sig om att all ventilation i hushållet fungerar som den ska. Ventilationens uppgift är att föra bort luft med partiklar och dålig lukt från hushållet och föra in ren och frisk luft. Om det är lång tid sedan ni genomförde en OVK-besiktning och ni bor i lägenhet, är det nog dags.

30 Mar 2022