Vilken typ av garage det är har betydelse när man beställer garageportar i Stockholm. Är det ett vanligt garage eller ett större som kräver takskjutport?

Däckverkstaden hade fullt upp då det var däckbytessäsong. Företaget hade funnits ett år och det hade varit en hel del jobb med att komma i ordning. En omfattande renovering gjordes med isolering, nytt golv och en sprillans ny garageport. Inget av det var billigt, men värt pengarna.

Garageporten de köpt hade fungerat perfekt, precis som leverantören utlovat. Det var inte en helt vanlig port utan en takskjutport. Den öppnades uppåt och rullade upp i taket vilket var smidigt. Det sparade plats och krånglade inte under vintern när is och snö hade en förmåga att smyga sig in överallt.

Dags att titta på garageportar

Så kom deras första kund, en äldre dam som ägde en gammal Volvo hon tagit väl hand om. Den dag då hon kom för byte var det kallt och bilrutorna immade lätt igen. Hon kom och däcken byttes. När det var dags att köra ut hade hon lite för bråttom och körde på porten så att antennen rök.

Då även garageporten gick sönder blev det bråttom att beställa en ny. De kontaktade företaget i Stockholm som sålde garageportar och som de handlat av förr. Chefen Anders kontaktade dem och förklarade brådskan. Inga problem, svarade de, och lovade komma om ett par dagar för att installera ny port. De kunde klara sig så länge och tackade för den snabba servicen.

27 Aug 2022