Att kliva in i ett nytt och fräscht badrum är en härlig känsla. Badrum används dagligen, och slits mer än andra rum. Fukt och värme gör att de behöver nytt liv då och då. Förverkliga din dröm!

Lägenhet eller villa, en sak har de gemensamt, det finns badrum, och ibland flera. I badrummet tillbringar man en hel del tid. Det utsätter också rummet för påfrestningar. Det är vatten, ånga, värme, rengöringsprodukter och fukt. Allt det där sliter på ytorna. Det kan också vara så att behoven ändras. Det som fungerade för 10-20 år sedan fungerar inte lika bra idag. Ögat tröttnar också, det ska man inte glömma bort. De färger och mönster som kändes bra på 1990-talet eller 1970-talet kanske inte uppfattas likadant idag. Preferenser ändras likaså. När man slängde ut badkaret till förmån för en duschkabin så kändes det rätt. Nu kanske man längtar efter ett badkar.

Förverkliga din badrumsdröm

Badrum kräver ett korrekt underarbete för att det ska bli bra och för att det inte ska uppstå skador på huset eller lägenheten. Har du en villa i Bromma till exempel, och vill ha in ett badkar igen, istället för den där tråkiga duschkabinen. Kontakta då experter på just badrumsrenovering i Bromma. Idag är kraven på tätskikt i badrum höga och man bör kontakta badrumsexperter som kan utföra arbetet korrekt. Om arbetet inte är fackmannamässigt utfört så finns risken att hemförsäkringen inte gäller om något skulle hända. Ett väl utfört arbete håller längre och ger en bra känsla varje gång badrummet används. Vill du till exempel kakla om rummet? Då är det en god idé att anlita fackfolk som har lång erfarenhet, för bästa resultat.

Rör, plattsättning, montering, elektriker - badrumsexperter fixar allt

Ett badrum vill man inte vara av med längre än nödvändigt. Kan jobbet blir utfört snabbt är det till en stor fördel. Ska man själv kontakta enskilda hantverkare för varje moment, då kan det bli en utdragen historia. Anlitar du däremot experter på badrum så tar de hand om alla delar vilket gör att arbetet blir klart snabbare. Du kan vara delaktig så mycket som du vill och påverka in i minsta detalj. Din badrumsdröm ska ju bli precis som du vill ha den. Du ska kunna ha kontroll både på utförande och kostnader. Det är också betydligt enklare när specialister finns på plats och du kan diskutera olika lösningar med dem. Snart kan du njuta av ditt skumbad!

26 Aug 2020