Nu är det dags att infria alla storslagna löften om att måla altanen/friggeboden/garaget - men strunta i det och ta och anlita en målare i Stockholm istället.

Vi har alla varit där så det är inget att skämmas för. När man arbetar är man både upptagen och kvällstrött. När det är dags för en ljus och varm årstid kommer tankarna ikapp - altanen har sett ut som skräp i flera år. Färgen flagnar och vad det gör för träet under när färgen inte är kvar är jobbigt att fundera över.

Men - jobbet försvinner tyvärr inte för att man inte orkar riktigt. Snart kommer det sneda blickar från grannarna som ser sina fastigheter tappa i värde minut för minut i ett sådant sjabbigt grannskap. Snart får man istället fundera över rivning, och det känns inte heller bra. Den är ju så trevlig att sitta på, altanen?

Målare i Stockholm gör jobbet du inte vill ha

Ja, det finns förstås bara en sak att göra men å andra sidan löser denna enda sak allting. Man tar och anlitar en målare. Det arbete du bara inte orkar med tar hen gärna hand om. Dessutom är det troligt att en professionell målare gör det både snabbare och bättre.

Ta kontakt och be om en offert direkt om du hellre tillbringar semestern med att ge din målare goda råd om hur hen borde göra jobbet. Eller om du hellre vill ta en sväng och hälsa på släkten. Eller om du bara vill sitta i skuggan med något svalkande i glaset och njuta av ansvarslösheten.

29 Jun 2023