Få ett trevligare badrum på ett enkelt sätt och slipp höga kostnader och många timmars arbete. Idag finns det mycket man kan göra för att få en stor förändring i badrummet på ett lätt sätt.

Det finns många som tror att en badrumsrenovering består av att riva ut precis allt och sedan börja om igen. Men det finns många sätt att göra en renovering betydligt smartare och billigare. Det är tips som ofta publiceras men som ändå verkar falla i glömska ibland, något som kan innebära tid, pengar och bekymmer. Så varför inte fundera på tipsen och se om det är något som går att genomföra?

Tänk om igen

Vid alla projekt i hemmet är det klokt att tänka igenom projektet och sedan tänka om det igen och igen ett flertal gånger. Passar man också på att leta runt efter inspiration eller att prata med släkt, grannar och vänner, så kan man få många goda uppslag. Det går även att tillfråga en byggfirma vad de skulle rekommendera.

Istället för att riva ut allt kan det gå att endast byta bitar av badrummet. Ibland räcker det att byta ut all inredning som toalettstol, badkar, dusch och handfat. Andra gånger kan det räcka att man byter en väggbeklädnad eller delar av den. Det kan även vara ett mycket stort lyft att ta hem en städfirma som får totalstäda badrummet med alla knep och specialmedel som de har att tillgå. Eller så byter man endast ut golvet istället för allt. Mer info om badrumsrenovering finns på denna hemsida: badrumsrenoveringlidingö.nu

2 Feb 2021