En duktig snickare kan hjälpa dig att få till en platsbyggd garderob i din bostad i Stockholm. Det är ett smart sätt att på bästa sätt utnyttja alla vrår.

Har du för mycket kläder eller för lite plats för dina kläder? Kanske svarar du och din partner olika på denna fråga gällande ditt klädinnehav och vilka förvaringsmöjligheter som er bostad erbjuder. Men oavsett hur man ser på det så kan det vara besvärligt och irriterande att ha dåligt med förvaringsutrymme. Risken är också att det blir stökigt i själva rummen, eftersom saker ligger framme, och då blir det svårare att städa och allmänt otrivsamt.

Att ha en platsbyggd garderob är ett smart sätt att utnyttja utrymmet i din bostad på bästa sätt och få till en välorganiserad förvaring. En platsbyggd garderob kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål och är ett utmärkt sätt att utnyttja även små och sneda utrymmen.

Innan du börjar planera din platsbyggda garderob, fundera noga igenom hur mycket utrymme du behöver för kläder, skor, accessoarer och andra föremål. Tänk också på hur du vill inreda garderoben. Olika inredning passar ju för olika saker.

Organisera din platsbyggda garderob

Bestäm om du främst vill ha lådor, hyllor och klädstänger eller om du skulle önska andra specialanpassade funktioner i din garderob. Det finns många smarta förvaringslösningar numera, som skohyllor, klädorganisatörer och utdragbara korgar, som gör att du kan utnyttja utrymmet i din platsbyggda garderob på bästa sätt.

Se även till att skaffa bra belysning i din garderob för att göra det enklare för dig när du väljer och matchar kläder. Tänk också på att även om garderoben är platsbyggd så kommer den inte att vara osynlig. När du väljer material och färger till din platsbyggda garderob, så bör du alltså tänka på att den ska harmonisera med resten av rummets inredning och stil.

Genom att be en erfaren och pålitlig snickare i Stockholm om tips kan du få en platsbyggd garderob som passar perfekt för ditt hem och din stil. Slutligen, glöm inte att hålla din garderob ren och välstädad genom att regelbundet rensa ut kläder som inte längre används och organisera dem du vill ha kvar.

Läs mer här: https://www.platsbyggdgarderobstockholm.se/.

25 Aug 2023