Alla golv är inte skapta lika. Detta är ett gammalt djungelordspråk och därför sant. Ett golv som passar i en villas vardagsrum är inte vad du vill se på ditt industrigolv i Stockholm.

Alla typer av golv passar inte överallt. Inte heller alla arbetsplatser är likadana. Faktum är att inte ens två stycken ser exakt likadana ut. Det en mycket stor majoritet av industrier har gemensamt är att miljön är tuff och långt ifrån kliniskt ren.

Ett industrigolv måste tåla det mesta. Det är en stor investering och ett avbräck i verksamheten att byta golv. Med andra ord är det inget du önskar upprepa en gång om året eller ens vartannat år. Du bör kunna förvänta dig betydligt bättre kvalitet än så på ett industrigolv i Stockholm.

Fogfria golv ger bra industrigolv

Det är inte enbart golvmaterialen som ger bra resultat när det gäller slittålighet och hållbarhet hos industrigolv. Hur golven monteras och hur de är beskaffade har också betydelse. Det säger sig självt att skarvar är en belastning. Där kan samlas skräp och smuts och det finns risk för att golv släpper i fogarna med risk för olycksfall som följd.

Med polyuretan, vinylester och epoxi som material och med mångårig vana och hög kompetens installeras industrigolv som håller. De håller för slitage och står emot kemikalier. De tål att smutsas ner och att man kör på dem. De blir nedtrampade men ligger kvar. Med fogfria industrigolv har du säkrat underlaget för en framgångsrik verksamhet i många år framåt.

27 Oct 2021