Det är detaljerna som gör det och även små skillnader i ett kök kan skapa stor förändring. En av de detaljer som du kanske väljer att förändra är att byta ut din gamla och slitna bänkskiva.

Det kanske lockar dig att skaffa den där betongskivan som ser så cool och annorlunda ut som bänkskiva. Eller den där obehandlade marmorbiten som hade varit så snygg mellan diskbänken och spisen. Men när du ska välja en passande ny bänkskiva i Göteborg så är det viktigt att tänka på både skönhet och funktion. Annars kommer du snart slita ditt hår och förbanna den dagen då du fick din nya, annorlunda idé. Så var noggrann med valet, och satsa på något praktiskt och snyggt.

Don efter region

Om du reser genom landet kan du lätt se hur husen och trädgårdarna förändras beroende på vilken region du är i. Det finns till och med hus som endast finns på en eller ett par orter i landet. Ta till exempel de små timmerhusen som du sällan stöter på i söder. Eller de putsade vita husen med halmtak som lyser med sin frånvaro norrut. Vill du exempelvis bygga ett hus med en passande interiör i Göteborg så är det vanligt att välja något med ett marint tema. Hamnstad som det är. Kanske väljer du då något av hamrad plåt med ett industriellt utseende som påminner om alla skeppsindustrier. Eller så går du på hav, klippor och sand och väljer en bänkskiva med tillhörande kakel i grått, sandbrunt och blått.

27 Mar 2021