Tänk att komma hem efter en lång dag och dyka in i ett badrum som kan skölja bort all dagens stress och trötthet. Det kan bli verklighet ifall du slår till och gör ett badrum helt i din egen smak.

Vad är det som du ser som bekvämt och härligt i ett badrum? Är det en modern stil med läckert kakel och ett badkar med massagestrålar? Eller väljer du istället ett badrum där du får plats att göra dig iordning inför natten tillsammans med din partner? Och hur ska du då göra för att få Västra Götalands snyggaste badrum? Frågorna är många och det är bara du som kan besvara hur du vill göra vid en badrumsrenovering i Alingsås.

Ljust och fräscht

Modet går alltid i cykler och så är det även när det gäller badrumsrenoveringar. Där svänger pendeln mellan det som är mest praktiskt till det som är murrigt och mysigt eller ljust och fräscht. Hur du vill ha det i ditt eget badrum bestämmer du helt själv så passa på att gå efter din egen smak. Men tänk samtidigt lite smart så att du inte skapar ett badrum som kommer ställa till problem för dig den dagen du kanske vill sälja ditt hem. Ett badrum är dyrt att renovera och det gör att en eventuell spekulant kan dra sig tillbaka, eller sänka sitt bud, ifall du har ett badrum som är extremt, eller som har en stil som mycket få tycker är i deras smak.

11 May 2021